Telefoon:06-30 34 14 10
Marieke (40) - Communicatiemedewerker

De 8-weekse online mindfulnesstraining heb ik als positief ervaren. Ik wist van tevoren enigszins wat mindfulness leven inhield, maar ik kwam er niet toe het in mijn leven toe te passen. Ik heb ervoor gekozen om de focus er echt op te zetten en dat heeft me boven verwachting goed gedaan.

Ik denk vaak te weten wat anderen gaan zeggen en wat ze denken. Door de mindfulnesstraining heb ik handvatten gekregen om vanuit mijn eigen gedachten, gevoel en emotie te leven. Hierdoor kom ik sterker in de realiteit. Ook heb ik geleerd om te gaan met het 'drama' in mijn hoofd. Bij stressmomenten lukt het me beter bij de feiten te blijven.  De oefeningen en het werkboek zijn nuttig en ook nu gebruik ik die nog bijna dagelijks. 

Geen reistijd en lekker in mijn eigen omgeving

De training heb ik online gevolgd en dit werkte goed voor mij.  Geen reistijd en lekker in mijn eigen omgeving. De benadering was persoonlijk en betrokken. Bijkomend voordeel is dat online me heeft geholpen thuis een rustplek te creëren waar ik de oefeningen kon doen. Juist omdat het zo belangrijk is de oefeningen toe te passen in het dagelijks leven.