Telefoon:06-30 34 14 10
Hypnotherapie & Yager Therapie®

Herken je dit?

Je hebt een sterke wilskracht en al van alles geprobeerd. Toch lukt het je maar niet om van je angst af te komen of die ene gedragsverandering voor elkaar te krijgen. Het lijkt wel of er onderbewust iets is wat je tegenhoudt. Ooit is het ontstaan met het doel jou te beschermen. Het kan heel goed zijn dat je zelf niet weet wanneer dat is gebeurd of waarom. Zowel hypnotherapie (met hypnose) als Yager Therapie® (zonder hypnose) werken allebei op een diep niveau aan een blijvende verandering in jouw onderbewustzijn. En voor allerlei soorten veranderwensen die je hebt. Beide zijn zeer effectief bij o.a. stressklachten, angst, allerlei gedragsveranderingen, slaapproblemen, chronische pijn en trauma. Samen bespreken we welke methode het beste bij jouw veranderwens past.

Hypnotherapie & Yager Therapie® zeer geschikt voor HSP!
bij stressklachten
bij depressie
bij allerlei angsten en fobieën
bij slaapproblemen
bij pijnklachten (ook chronisch)
bij allergieën
bij dwangstoornissen
bij overgewicht
bij verslavingen (roken, alcohol, eten)
bij PTSS en trauma
 
 
 

Bekijk de mogelijkheden voor Hypnotherapie en Yager Therapie® hieronder.

 • Assen / online
 • vrijblijvend

Bereid aan jezelf te werken en graag eerst even kennismaken? Van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Voor als je als HSP af wilt van je stressklachten, angst of burn-out en er voortaan uit wilt blijven. Of als je niet precies weet welk traject het beste bij jouw veranderwens past. Meer energie, minder angst en stress. Oftewel: ontspannen leven! Online of in mijn praktijk in Assen. Voel je welkom!

 • Assen / online
 • 3 sessies

Je hebt een sterke wilskracht en al van alles geprobeerd. Toch lukt het je maar niet om die ene verandering voor elkaar te krijgen. Het lijkt wel of er on(der)bewust iets is wat je tegenhoudt. Misschien iets uit je verleden? Hypnotherapie werkt op een diep niveau aan een blijvende verandering. En voor allerlei soorten veranderwensen die je hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • Assen / online
 • zeer succesvol

Probeer je al lang vergeefs een gewoonte of angst te doorbreken? Yager Therapie® biedt een wetenschappelijk bewezen methode om blijvend van angst af te komen of een gedragsverandering te realiseren, zonder hypnose. Het is o.a. effectief bij gedragsveranderingen, slaapproblemen, stress, chronische pijn en trauma. Ontdek nu hoe Yager Therapie® jou kan helpen. Tijdelijk met introductiekorting.

 • Gratis tips
 • e-book

Een praktisch e-book met alle feiten over hoogsensitiviteit, zodat je jezelf als HSP beter leert kennen. Inclusief gratis 15 waardevolle tips voor meer rust in je HSP-hoofd.

 • Gratis
 • hypnomeditatie

Even heerlijk ontspannen en ondertussen de verandering die jij graag in je leven wenst in werking zetten. Dat kan met deze gratis hypnomeditatie.

 • Assen / online
 • alles over HSP

Tijdens dit persoonlijke gesprek vertel ik aan de hand van de door jou ingevulde HSP/HSS-test alles wat er te weten valt over hoogsensitiviteit (HSP) of de hoogsensitieve high sensation seeker (HSP/HSS). Uiteraard op basis van de laatste wetenschappelijke kennis. Er is volop gelegenheid om jouw vragen te stellen en ik geef je graag persoonlijk advies en veel tips. Met deze HSP-analyse leer je jezelf beter kennen en accepteren. Alleen dat al geeft minder stress.

 • hsp
 • stress, rust en ontspanning

Wekelijks een inspiratiemail met de laatste weetjes, tips en adviezen rond hoogsensitiviteit, stress, rust en ontspanning. Doe er je voordeel mee!