Telefoon:06-30 34 14 10
Af van je angst, stress of ongewenste gedrag
Hypnotherapie in Assen of online
beschrijving
aanpak
ervaringen
Hypnotherapie in Assen of online

Probeer je al lang van een bepaalde gewoonte of angst af te komen, maar lukt dat niet? Dat komt omdat veel van ons gedrag in ons onderbewustzijn is vastgelegd. Ooit is het ontstaan met het doel jou te beschermen. Het kan heel goed zijn dat je zelf niet weet wanneer dat is gebeurd of waarom. Daarom is het superlastig om er op wilskracht vanaf te komen. Soms gaat het misschien even goed en dan verval je weer in 'oud' gedrag.

Wilskracht alleen is namelijk vaak niet genoeg om ons gedrag te veranderen. Als je kampt met een angst die je graag wilt overwinnen, herken je misschien dat je verstandelijk weet dat er geen reden tot angst is, maar het lijkt alsof je er geen controle over hebt. Die angst overvalt je en heeft niet alleen invloed op je leven, maar ook op hoe je je dagelijks voelt. Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen methode die helpt. Je volgt het In mijn praktijk in Assen of online.

Hoe zou het voor je zijn als jij bijvoorbeeld...

- zonder dat gespannen gevoel in sociale situaties kunt zijn? Stel je voor dat je gewoon kunt genieten van bijeenkomsten met andere mensen, zonder je constant af te vragen wat anderen van je denken. Je durft altijd en overal jezelf te zijn, zonder de angst dat jij niet goed genoeg bent of dat wat je doet niet voldoet aan de verwachtingen van anderen. 
- vol zelfvertrouwen je leven leeft zoals jij dat het liefste wilt.
Je maakt je niet druk over wat een ander (mogelijk) van je denkt of van je verwacht. Jij leeft je leven op een manier die bij jou past en waar jij gelukkig van wordt. 
-
zonder spanning en rode konen voor een groep staat te presenteren of het woord neemt in een grote groep mensen? Je vertelt ontspannen jouw verhaal zonder de angst dat je toehoorders jouw uitleg of mening niet interessant vinden of niet begrijpen.
- weer lekker kunt slapen en uitgerust opstaat? Je slaapt makkelijk in en slaapt de hele nacht door, zonder te piekeren. Zodat je s' ochtends uitgerust en met volle energie aan je dag begint.
- zelfverzekerd in de auto stapt en ontspannen op je plaats van bestemming aankomt? Geen klotsende oksels meer onderweg, maar vol zelfvertrouwen achter het stuur. Ondanks snelwegen, wegomleidingen of files op jouw route. Je voelt je vrij om te gaan waar jij wilt!
- nu echt die gezonde eet- of sportgewoonten kunt volhouden? Je bereikt een gezond gewicht en voelt je fitter en soepeler. 
- durft te zwemmen in zee of in een meer, ook al zwemmen er vissen om je heen? Je kunt weer lekker ontspannen meezwemmen met je gezin, zonder angstig om je heen te kijken of de kust wel 'veilig' is.

En zo zijn er veel meer voorbeelden van angst, stress en gedrag die we via jouw onderbewustzijn blijvend kunnen oplossen. Of het nu te maken heeft met angst- en stressklachten, lastig te veranderen gewoontes en gedrag, chronische pijn of trauma. Te volgen in Assen of online vanuit je eigen huis.

Kies voor Hypnotherapie in Assen of online

In drie sessies herschrijven we de ervaring in jouw onderbewustzijn waar de oorzaak zit voor jouw probleem. Zo realiseren we heel snel blijvende veranderingen. Tijdens het hypnose traject hoef je de oorzaak van jouw angst of gedrag niet te herbeleven.

 

Aan het einde van het traject

- heb jij je onderbewuste blijvend veranderd. Je merkt hoe je nieuwe gedrag je veel gemakkelijker afgaat of hoe je angst is verdwenen. 

Hypnotherapie is een wetenschappelijk bewezen methode om blijvend van je angst af te komen of een gedragsverandering in te zetten. Van harte welkom in mijn praktijk in Assen of online vanuit je eigen huis.

Jouw investering

De investering voor het hypnotherapie traject is 395 euro (incl. BTW) voor drie sessies, inclusief mijn persoonlijke voorbereidingen die voorafgaan aan onze sessies. 

Resultaten
Je probleem is opgelost
Je voelt je ontspannen en vrij
Je zit lekker in je vel
Je zorgt goed voor jezelf
 
 
Veelgestelde vragen
Wat is hypnotherapie en waar helpt het bij?

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm die inwerkt op het onderbewuste. Je kunt het voor ontzettend veel klachten inzetten. Bijvoorbeeld om: - meer zelfvertrouwen te krijgen - minder te piekeren - je verleden los te laten - je angsten, paniek en zorgen los te laten - je grenzen te leren aangeven - lichamelijke klachten te verbeteren - te stoppen met een ongezonde leefstijl - beter te slapen

Raak ik de controle over mezelf kwijt in hypnose?

Nee, op geen enkele manier. Jij blijft in controle en kunt op ieder moment (als je dat wilt) je hypnose beëindigen. Ook hoor je alles wat ik tegen je zeg. Dat is ook nodig, anders kun je mijn aanwijzingen om jezelf in hypnose te brengen niet opvolgen. Hypnose is een techniek die iedereen kan leren, er is niets magisch of zweverigs aan.

Wat kan ik verwachten van een hypnosessie?

Tijdens ons kennismakingsgesprek bepalen we of er een klik is. Is dat het geval, dan gaan we meteen verder met het intakegesprek. We bespreken dan uitgebreid jouw veranderwens, waarna ik een op maat gemaakt behandelplan voorbereid. In het tweede gesprek ervaar je daadwerkelijk hypnose, waarbij ik je stap voor stap begeleid naar een ontspannen toestand. Jij houdt de controle in een hypnosesessie en kunt deze op ieder moment beëindigen. Enkele weken later evalueren we samen en beslissen we of een vervolgsessie nodig is.

Werkt hypnotherapie online net zo goed als in de praktijk in Assen?

Hypnotherapie werkt online net zo goed als wanneer je mijn praktijk in Assen bezoekt.

Video ter voorbereiding op Yager Therapie®

Kiezen we in ons kennismakingsgesprek voor Yager Therapie®, dan ontvang je voor onze volgende afspraak van mij toegang tot een video waarin ik je voorbereid op de Yager Therapie® sessie. Ik vertel hierin o.a. over de werking van ons brein en hoe Yager Therapie® ervoor zorgt dat we angsten of ongewenst gedrag in ons onderbewustzijn blijvend kunnen veranderen. Ook vraag ik je alvast na te denken over het doel dat jij met Yager Therapie® wilt bereiken. Natuurlijk bespreken we dit ook tijdens onze sessie nog eens.

Yager Therapie® sessie

Tijdens onze Yager Therapie® afspraak bespreken we jouw doel en licht ik nogmaals toe hoe Yager Therapie® inwerkt op jouw brein en zo de gewenste verandering bewerkstelligt. Daarna ga ik in gesprek met jouw onderbewustzijn om die verandering in gang te zetten en blijvend vast te leggen.


Drie 1-op-1 sessies

Je nieuwe gedrag heeft soms even tijd nodig. Daarom zijn in dit Voel-je-vrij programma drie 1-op-1 sessies opgenomen. Meestal is dat voldoende, soms kan één extra sessie nodig zijn. Die extra sessie neem ik voor mijn rekening. Is er meer nodig, dan volgt een aparte factuur per extra sessie. Het is echt belangrijk om door te gaan tottdat je duidelijk merkt dat jouw probleem is opgelost. Yager Therapie® kan via videobellen, telefonisch of in mijn praktijk in Assen.

Ervaringen

Lees hieronder wat deelnemers vertellen over Yager Therapie®.

Voel-je-vrij programma

“Beide hypnosesessies heb ik als heel bijzonder en fijn ervaren. Ik voelde me helemaal veilig. En het heeft goed geholpen. Ik durf nu makkelijker af te stappen op nieuwe mensen en nieuwe dingen te ondernemen. Ook zit ik relaxter in mijn auto, wat ik voorheen altijd heel stressvol vond.”

Voel-je-vrij programma

“Ik had een ongezonde leefstijl en het lukte op wilskracht niet om daar iets aan te veranderen. Via hypnose ontdekte ik de oorzaak van dit ongezonde gedrag, waarna Sabiene hier veranderingen in aanbracht. Het kost me nu geen moeite meer om 'maat' te houden en mijn grenzen te bewaken.”

Voel-je-vrij programma

“Zolang ik me kan herinneren was ik bang voor spinnen. Ik had in mijn onderbewustzijn situaties uit mijn kindertijd opgeslagen, wat de angst veroorzaakte. Al na één sessie appte ik Sabiene dat ik een vrij grote spin naar buiten had gezet. Zonder dat angstige gevoel! Ik ben zo opgelucht dat ik daar geen last meer van heb.”

Voel-je-vrij programma

“Als kind ben ik eens opgesloten in een kleine ruimte. Zo ontstond mijn claustrofobie. Het beperkte mijn leven, gaf me veel stress en zelfs paniekaanvallen. Na 2 hypnosesessies voel ik me zoveel vrijer. Afgelopen weekend ben ik in de lift gestapt en achteraf pas bedacht ik me dat ik dat voorheen niet durfde.”

Voel-je-vrij programma

“Gesprekken met ‘meerderen’ vond ik altijd lastig. Na Yager Therapie® voel ik me veel rustiger en maak me niet zo druk. Er waren gebeurtenissen uit mijn kindertijd die te maken hebben met dat gebrek aan zelfvertrouwen, waar ik zelf de link niet mee had gelegd. Nu is het goed; het is klaar.”

Dicht-bij-jezelf programma

“Bij jou leerde ik mijn gevoelige zelf beter begrijpen. Mindfulness laat me al mijn spanningen voelen en maakt me bewust van mijn grenzen. Ik weet nu wanneer ik moet stoppen of hulp moet vragen, en doe dat ook. De spanning in mijn leven is er nog, maar voelt anders. Ik kan beter op mezelf reflecteren.”

Voel-je-vrij programma

"Tijdens ons kennismakingsgesprek werd al snel duidelijk dat mijn stress vooral veroorzaakt werd door onbewuste angsten. We zijn bezig geweest met Yager Therapie®. Voor mij iets totaal onbekends en nieuws, maar wat heb ik hier veel aan gehad. Na een aantal sessies ben ik rustiger en voel ik me ook zekerder."

Voel-je-vrij programma

"Op zaterdag kreeg ik al buikpijn als ik dacht aan mijn stage die op de maandag erna weer zou beginnen. Ik had last van faalangst, perfectionisme en sociale angst. Na 3 sessies Yager Therapie® is die angst helemaal over. Ik geniet weer van mijn weekend en dat geeft zoveel rust.