Telefoon:06-30 34 14 10
Blogs
Geen rust in hoofd en lichaam

Het zijn tekenen van langdurige stress. Gelukkig is er iets aan te doen! Lees direct de 25 simpele tips voor minder stress

HSP en druk in je hoofd

Ervaar je als HSP een druk hoofd met gedachten? Leer hoe je ze écht tot rust brengt. Download het gratis e-book of plan je gratis kennismakingsgesprek

Yager Therapie, hoe werkt het

Het roeit de oorzaak van je probleem of klacht verrassend snel met wortel en al uit. Gewoon weg! De ervaringen zijn positief.

Yager Therapie® ervaringen

De ervaringen met Yager Therapie® zijn heel positief. Veranderingen vinden verrassend snel plaats. Soms al na één sessie, soms zijn meer sessies nodig. Het is belangrijk om de therapie helemaal af te ronden. Gemiddeld zijn 3 sessies voldoende.

Helpt hypnose bij angst

Absoluut. Zowel hypnotherapie als Yager Therapie® roeien de wortels van je angst uit in je onderbewustzijn. Waarom zou je blijven rondlopen met angst en spanning in je lijf als je er ook vanaf kunt komen?

Stressklachten HSP en HSS

Stressklachten bij HSP en HSS: wat te doen? Een helpende strategie om je stressklachten blijvend op te lossen en voortaan te voorkomen.

Niet kunnen ontspannen

Als HSP ben je gevoeliger voor stress en kun je vaak moeilijk ontspannen. Hier vind je 25 simpele tips voor minder stress. Als ontspannen jouw doel is en je weer energie wilt voor een leuk leven!

Hypnotherapie: minder stress

Kan dat? Hypnotherapie om minder stress te ervaren? Jazeker! Hypnotherapie klinkt misschien als iets mysterieus, maar eigenlijk is het gewoon een superdiepe vorm van ontspanning, waarin je helemaal gefocust bent op jezelf. Zo kun je nare herinneringen, emoties of overtuigende gedachten blijvend veranderen

Gek van gedachten

Een uitroep van veel HSP’s. Maar wat kun je doen voor meer rust in dat hoofd dat altijd 'aan' staat. Er is een oplossing.

Ademhaling en HSP

Wist je dat je ademhaling een belangrijke indicator is van stress en andere emoties? Lees hoe bewuste ademhaling kan helpen bij het beheersen van stress.

Gevoel gek te worden?

Geheugenproblemen, fouten maken en slechte concentratie in combinatie met lichamelijke klachten wijzen op een burn-out. Gelukkig is hulp dichtbij

Burn-out: 7 fasen

Herstellen van een burn-out is meer dan het volgen van een aantal fasen. Lees wat jij als HSP wél nodig hebt en download de gratis Burn-out-test als check

HSP en dichtklappen

Waarom HSP kunnen dichtklappen en hoe je dit onderbewuste patroon blijvend in jezelf verandert, zodat je minder stress en angst ervaart.

HSP en burn-out

Waarom HSP gevoeliger zijn voor een burn-out en hoe je als HSP kunt leren om geen stress meer te 'doen' en zo een burn-out kunt voorkomen.

Eerste stress-signalen

Herken jij de eerste signalen van stress? Ontdek wanneer je echt moet stoppen om erger te voorkomen.

HSP en hyperventilatie

HSP zijn gevoeliger voor stress en vaak perfectionistisch. Daarmee maken ze meer kans op (chronische) hyperventilatie. Klachten die daarbij horen worden soms niet herkend.