Telefoon:06-30 34 14 10
Individueel gesprek
Persoonlijke Stress-analyse
beschrijving
Langdurige stressklachten? Vermoed je overspannen of burn-out te zijn? Plan jouw persoonlijke Stress-analyse volgens de erkende CSR®-methode!

Ben je hoogsensitief en ervaar je al een tijd stressklachten? Voel je je oververmoeid, geïrriteerd en emotioneel uitgeput? Of ben je misschien al overspannen of burn-out? Dan is het tijd om actie te ondernemen en je stressniveau te laten analyseren via een persoonlijke Stress-analyse.

Betrouwbare uitkomsten van de CSR®-methode

Bij onze Stress-analyse kijken we samen naar de ernst van jouw stressklachten en hoe we deze kunnen verminderen. Met behulp van wetenschappelijk onderbouwde CSR®-vragenlijsten krijgen we een compleet beeld van jouw stress- en vermoeidheidsklachten, eventuele cognitieve problemen en de belangrijkste werkgerelateerde oorzaken.

Nabespreking van jouw stress-scores tijdens de persoonlijke Stress-analyse

Na het invullen van de gratis Burn-out-test bespreken we samen de uitkomsten van jouw stress-scores. Dit kan online of in Assen. Zo weet je precies hoe het staat met de ernst van jouw stressklachten en kunnen we samen werken aan jouw stressherstel.

Download de gratis Stress-check en maak een afspraak

Download de gratis Stress-check en maak een afspraak om samen jouw stress-scores te bespreken. De CSR®-methode is wetenschappelijk onderbouwd, systematisch en praktisch en richt zich eerst op het lichamelijk herstel om daarna de psychologische kant aan te pakken. Zo kunnen we jouw stressklachten op een effectieve manier verminderen en kun je weer volop genieten van het leven!. 

Jouw investering

De investering voor de persoonlijke Stress-analyse inclusief het nabespreken van de uitkomsten bedraagt €150,- inclusief BTW. Kies je voor een vervolgtraject, dan neem ik deze kosten voor mijn rekening.

Niet alleen krijg je tijdens deze persoonlijke Stress-analyse inzicht in de ernst van jouw stressklachten en de belangrijkste oorzaken, maar je ontvangt ook concrete tips en adviezen om mee aan de slag te gaan. Boek meteen jouw afspraak.