Telefoon:06-30 34 14 10
Groot cadeau

In deze maand van cadeautjes geven bedacht ik dat ik het afgelopen jaar niet alleen veel cadeautjes aan mijn klanten heb mogen weggeven, maar ook veel heb ontvangen.

Als ik mijn klanten zo mag geloven, dan is het grootste cadeau dat ik ze geef vaak de rust en ontspanning die ze weer ervaren en een stuk nieuwe energie. Ze hebben zichzelf in de trajecten beter leren kennen én accepteren, waardoor ze bewust andere keuzes durven maken en beter voor zichzelf zorgen.

Dankbaar
Wat klanten zich niet altijd realiseren is dat ik ook altijd heel dankbaar ben voor de cadeautjes die ze mij geven. En dan bedoel ik niet die lekkere chocola, een bloemetje of lief kaartje. Ik heb het over het gevoel van verbinding en vertrouwen. Ik vind het altijd weer heel bijzonder dat mensen mij een inkijkje geven in hun leven. Dat ze zich kwetsbaar durven op te stellen en me het vertrouwen geven om met ze te mogen samenwerken om hun valkuilen te leren zien en er voortaan zo goed mogelijk uit te blijven. 

Maak als HSP bespreekbaar hoe jij denkt, doet en voelt. Dat is namelijk helemaal oké!

We lijken op elkaar
Dat inkijkje leert me ook steeds weer hoeveel wij hoogsensitieve mensen op elkaar lijken en met dezelfde thema’s worstelen. Het altijd in je hoofd zitten, aan de verwachtingen van anderen willen voldoen, moeilijk keuzes kunnen maken, de onzekerheid, je snel afgewezen voelen, niet goed in groepen zijn, (faal)angst, perfectionisme en graag de controle willen hebben. Zomaar wat onderwerpen die iedere dag in mijn praktijk voorbij komen. Terwijl ik zo vaak hoor dat mijn klanten zich vaak ‘anders’ voelen, of zelfs ‘raar’ gevonden worden door hun omgeving. Vaak al sinds hun jeugd.

Jouw cadeau voor de wereld
Realiseer je dat jij echt niet de enige bent voor wie deze thema’s spelen. Eén op de vijf mensen om je heen is net als jij hoogsensitief. In je omgeving zijn er dan ook altijd mensen die zich in jouw verhaal herkennen. Haal je hoogsensitiviteit uit de taboesfeer - als je dat nog zo ervaart – en maak bespreekbaar hoe jij in elkaar zit, hoe jij denkt en voelt. Dat is namelijk helemaal oké! Je hebt zoveel fijne kwaliteiten in je waar de wereld iets aan heeft.

Laten we eens niet zo bescheiden doen. Wat is het grootste ‘cadeau’ dat jij het afgelopen jaar een ander hebt gegeven? 

  • Leert je in het moment te leven
  • .

Ontdek hoe je anders om kunt gaan met situaties die jou stress en angst bezorgen. Kort en effectief programma bij stress, angst en depressie, speciaal voor HSP. Leer veel meer in het moment te leven en zo makkelijker om te gaan met moeilijke dingen.

  • Breng rust in je HSP hoofd
  • direct starten!

Voel je je overspoeld en altijd 'aan'? Een vol, druk hoofd geeft stress, spanning en onrust. Ontdek weer rust met deze 8-weekse Mindfulnesstraining! Inclusief e-werkboek, video's, geluidsbestanden, vragen- en oefenuur én een gratis 1-op-1 coachingsessie. Nu 50% korting!

  • Minder stress
  • Meer ontspanning

Als HSP ben je gevoeliger voor stress. Gelukkig kun je daar iets aan doen! In dit praktische e-(werk)boek vind je 25 simpele tips voor minder stress. Als ontspannen jouw doel is en je graag meer energie wilt voor een leuk leven!