Telefoon:06-30 34 14 10
Mindfulness & ACT

Herken je dit?

Je bent moe van alle prikkels die altijd maar bij je binnenkomen en van je volle hoofd dat altijd ‘aan’ lijkt te staan. Je maakt je te vaak druk over van alles, ligt er soms zelfs wakker van en je lichaam voelt best vaak gespannen. Leer in het moment te leven en niet teveel vooruit of achteruit te kijken. Dat geeft veel meer rust en ontspanning. Je leert makkelijker om te gaan met de moeilijke dingen in je leven. Minder angst en stress, en meer energie voor de leuke dingen in je leven.

Mindfulness & ACT werken super voor HSP!
Je hoofd wordt rustig en helder
Je hebt minder stress
Je piekert minder
Je accepteert jezelf
Je zit lekkerder in je vel
Je geniet meer van dit moment
Je kunt je beter ontspannen
Je ervaart meer rust
Je slaapt beter
Je zelfvertrouwen neemt toe
Je kunt je beter concentreren
Je lichamelijke klachten nemen af
 

Bekijk de mogelijkheden voor Mindfulness en ACT hieronder.

  • Leert je in het moment te leven
  • .

Ontdek hoe je anders om kunt gaan met situaties die jou stress en angst bezorgen. Kort en effectief programma bij stress, angst en depressie, speciaal voor HSP. Leer veel meer in het moment te leven en zo makkelijker om te gaan met moeilijke dingen.

  • Breng rust in je HSP hoofd
  • direct starten!

Voel je je overspoeld en altijd 'aan'? Een vol, druk hoofd geeft stress, spanning en onrust. Ontdek weer rust met deze 8-weekse Mindfulnesstraining! Inclusief e-werkboek, video's, geluidsbestanden, vragen- en oefenuur én een gratis 1-op-1 coachingsessie. Nu 50% korting!

  • Minder stress
  • Meer ontspanning

Als HSP ben je gevoeliger voor stress. Gelukkig kun je daar iets aan doen! In dit praktische e-(werk)boek vind je 25 simpele tips voor minder stress. Als ontspannen jouw doel is en je graag meer energie wilt voor een leuk leven!